Baigiamasis vykdomų projektų renginys Vilniaus r. Nemenčinės Gedimino gimnazijoje

Baigiantis mokslo metams birželio 3 d. Nemenčinės Gedimino gimnazijoje vyko   apibendrinimo ir pasidalinimo renginys apie mokykloje vykdomus Erasmus+ akreditacijos ir Nordplus Junior projektus. Renginyje gimnazijos mokiniai ir mokytojai dalinosi dalyvavimo tarptautiniuose projektuose patirtimi.  Mokiniai pristatė projektus, kuriuose dalyvavo, papasakojo apie vykdytas veiklas, atliktas užduotis.

Renginio metu dirbdami grupėse, projektų dalyviai aptarė, kokį poveikį jiems turėjo dalyvavimas projektuose. Mokiniai kūrė idėjas, dalinosi mintimis, kaip galėtų padaryti savo mokyklą tvaresnę, kokias idėjas, sukurtas projektų metu, būtų galima įgyvendinti savo mokykloje. Mokiniai diskutavo, kokios yra jų mokykloje problemos, kaip jas spręsti; o mokytojai peržiūrėjo išsikeltus tikslus pagal Erasmus+ akreditacijos projektą, aptarė, prie kurio tikslo gali prisidėti savo mokykloje.

Renginio metu gimė ne viena įdomi ir naudinga idėja, kurią įgyvendinant ateityje galės prisidėti mokiniai ir mokytojai.

Šis projektas finansuojamas remiant Europos Komisijai. Šis kūrinys atspindi tik autoriaus požiūrį, todėl Komisija negali būti laikoma atsakinga už bet kokį jame pateikiamos informacijos naudojimą.

Paskutinis atnaujinimas 2024 19 birželio – Nemenčinės Gedimino gimnazija