Pavasario šventė

Pavasariui džiuginant saulėtais orais ir pirmaisiais žiedais, Nemenčinės Gedimino gimnazijos mokinius pradžiugino Mokinių tarybos organizuota „Pavasario šventė“. Šventės metu koncertavo trys įspūdingos grupės – „Rock ID“, „Bitik Zys“ ir „25 butas“. Kiekviena grupė atliko savo žinomas dainas, o mokiniai linksmai šoko ir dainavo kartu su jais.

Šventė prasidėjo grupės „25 butas“ pasirodymu. Jų daina „Poliarizuoti stiklai“ išjudino publiką – visi pradėjo šokti ir dainuoti kartu su grupės nariais. Ši grupė sugebėjo uždegti publikos emocijas.

Po grupės „25 butas“ scenoje pasirodė „Rock ID“. Grupė, apsirengusi įspūdingais kostiumais ir pasirodžiusi su energinga šokio programa, publiką pakerėjo savo pasirodymu. Kiekvienas jų atliktas kūrinys sulaukė didelio palaikymo iš mokinių – jie šoko, dainavo ir linksmino vienas kitą.

Dar didesnį ažiotažą sukėlė „Bitik Zys“ pasirodymas. Ši grupė privertė atsistoti nuo kėdės kiekvieną žiūrovą, nes jų energija tiesiog plūdo per visą salę. Dainos „Atverk duris“ ir ,,Should I stay, Or Should I go” tapo tikrais hitais, o publika paprašė pakartoti pasirodymą. Ir nors tai nebuvo planuota, grupė maloniai sutiko pasirodyti dar kartą, žinoma, reakcija buvo dar stipresnė.

„Pavasario šventė“ buvo gera proga mokiniams atsipalaiduoti po sunkaus penktadienio ir pasimėgauti puikiu koncertu. Kiekviena grupė atliko savo dainas taip, kad visiems buvo smagu ir linksma. Tokie renginiai skatina mokinius pažinti naujus žmones, susitikti su draugais ir įdomiai praleisti laiką kartu. Džiaugiamės, kad ši šventė buvo sėkminga ir visiems atnešė daug teigiamų emocijų.

Norime padėkoti mokyklos muzikos mokytojui Vitaliui Vošteriui, kuris parengė visus šio koncerto dalyvius. Jie kartu padarė didelį darbą, paruošė puikų pasirodymą.

Mokinių taryba pasirūpino, kad mokiniai galėtų mėgautis „Pavasario švente“ ir neturėtų rūpesčių dėl organizacinių klausimų. Visiems dėkojame už šį nuostabų renginį ir linkime Mokinių tarybai sėkmės tolesniuose projektuose!

Mokinių tarybos narė, IIbG klasės mokinė Vita Stankevičiūtė

Paskutinis atnaujinimas 2023 19 gegužės – Nemenčinės Gedimino gimnazija