Smiltė Plytnykaitė – geriausia Lietuvos plaukikė

Nemenčinės Gedimino gimnazijos 7b klasės mokinė Smiltė Plytnykaitė lapkričio – gruodžio mėnesį 6 savaites praleido Klaipėdos sporto stovykloje.  Ten, vadinamame ,,burbule” (be jokio išorinio kontakto, tik viešbutis ir baseinas),  gyveno  ir treniravosi su geriausiais šalies plaukikais.  Per tą laiką Klaipėdos baseine įvyko du plaukimo čempionatai – Lietuvos vaikų ir jaunučių čempionatas ir Lietuvos jaunių ir suaugusių čempionatas.
Smiltė Lietuvos vaikų ir jaunučių čempionate pasiekė tikrai labai gerų rezultatų: iškovojo 6 aukso medalius ir tapo geriausia savo amžiaus plaukike.
Lietuvos čempionate ji iškovojo daugiausia medalių iš visų dalyvių: 6 aukso, 1 sidabro ir 2 bronzos medalius. Su Vilniaus miesto mergaičių komanda pasiekė Lietuvos rekordą (iki 17 metų) ir tapo geriausia plaukike (iki 18 metų). Be to, pasiekė Europos Jaunimo čempionato normatyvą ir tapo Lietuvos plaukimo sporto meistre.

Sveikiname Smiltę ir didžiuojamės!

Smiltė ir jos tėveliai yra labai dėkingi visai Gedimino gimnazijos mokytojų bendruomenei už palaikymą ir supratingumą einant nelengvu sportiniu keliu!

Paskutinis atnaujinimas 2020 25 gruodžio – Nemenčinės Gedimino gimnazija