Mokslo metų pradžią Nemenčinės Gedimino gimnazija pasitinka su „eTwinning” apdovanojimais

Rugpjūčio 25 d. „Radisson Blu Lietuva Hotel” įvyko kasmetinis programos „eTwinning” nacionaliniai apdovanojimai 2022” renginys. Apdovanojimams buvo teiktos 622 paraiškos,  tačiau į šventę buvo pakviesta tik 200 mokyklų vadovų, mokytojų ir kitų švietimo darbuotojų, dalyvaujančių programoje „eTwinning“, kurių veikla „eTwinning” projekte buvo įvertinta Nacionaliniu kokybės ženkleliu. Vilniaus regione buvo apdovanoti  22 projektai.

Džiugu pranešti, kad Nemenčinės Gedimino gimnazijai buvo skirti net trys Nacionalinio kokybės ženklelio apdovanojimai už „eTwinning‘ projektus: „Alience from space” (,,Ateiviai iš kosmoso“), „Žiemos perlai“ ir „Air balloon with radio communication” (,,Lengvasvoriai balionai su radijo ryšiu“)! Šie projektai taip pat pelnė  Mokinio kokybės ženklelį ir gavo  reklaminį paveikslėlį už kokybišką projekto įgyvendinimą. Tai pirmas kartas, kai projekto kūrėjas gauna net tris Nacionalinio kokybės ženklelio  apdovanojimus!

Sveikiname šių projektų kūrėjas ir įgyvendintojas fizikos mokytojas Loretą Tarvydienę ir Jolitą Puncevičienę! Projektų veiklas padėjo įgyvendinti II ir III gimnazijos klasių mokiniai, projekto ,,Lengvasvoriai balionai su radijo ryšiu“ mokymai bei priemonės įsigytos iš 2022-2023 m. gimnazijoje vykdomo projekto ,,Kokybės krepšelis“.

Paskutinis atnaujinimas 2022 29 rugpjūčio – Nemenčinės Gedimino gimnazija