Europos diena Vilniaus r. Nemenčinės Gedimino gimnazijoje

Minint Europos dieną Nemenčinės Gedimino gimnazijoje buvo pristatyti šiais mokslo metais vykdomi keturi Erasmus+ projektai: „Projekt Schule – Beruf“, „Live Discovering Diversity&Love Inclusion in EU“, „Leaving Footprints“ ir „Students Engaged in Sustainability Education“.  Gegužės 9 dieną daugiau nei prieš 70 metų buvo pasiūlyta sukurti bendriją – Europos Sąjungą (ES). Dabar ES vienija 27 valstybės.  Vienas iš Europos Sąjungos prioritetų – skatinti įvairių šalių jaunimą, bendrauti ir dalintis patirtimi. Būtent todėl šią dieną mūsų gimnazijoje vyko projektų mugė, kurios metu mokiniai ir mokytojai susipažino su mokykloje vykdomais projektais, turėjo puikią galimybę pasitikrinti žinias ir sudalyvauti viktorinoje apie Europos Sąjungą bei laimėti šaunius prizus.

Erasmus + projektų koordinatorės anglų ir vokiečių kalbų mokytoja Ana Radvilienė, matematikos ir IT mokytoja Svetlana Sčastnaja, anglų kalbos mokytoja Justina Zacharevič.

 

Šis projektas finansuojamas remiant Europos Komisijai. Šis kūrinys atspindi tik autoriaus požiūrį, todėl Komisija negali būti laikoma atsakinga už bet kokį jame pateikiamos informacijos naudojimą.

 

Paskutinis atnaujinimas 2022 1 liepos – Nemenčinės Gedimino gimnazija