Nacionalinis piešinių konkursas „Knygų namų šviesa“

Biblioteka – ne tik žmogaus dvasinių vertybių lobynas ar  knygų namai. Jaukiose, moderniose bibliotekose vyksta smagūs užsiėmimai ir šventiniai renginiai bei konkursai.  Šiais metais tradicinio konkurso „Knygų namų šviesa“ iniciatorė Kėdainių rajono savivaldybės Mikalojaus Daukšos viešoji  biblioteka konkursą  skyrė savo 100-mečiui. Konkurse dalyvavo pusė tūkstančio darbų iš įvairių Lietuvos mokyklų. Vertinimo komisijos narė Angelija Vekterienė pasidžiaugė, kad jaunieji menininkai savo idėjas, emocijas, įspūdžius perteikė spalvomis ir dinamiškomis kompozicijomis.

Džiaugiamės ir didžiuojamės, kad Nemenčinės Gedimino gimnazijos IIaG klasės mokinės Urtės Pinikaitės kūrybinė vizija šiame konkurse pelnė laureato diplomą. Konkursui mokinę paruošė dailės mokytoja D. Blažytė-Vanagienė.

Konkurso parodos dalyvių darbus galite pamatyti paspaudę ant šios nuorodos https://photos.google.com/share/AF1QipOoDVZs7gTlzFbE2II9Eh0_pMNSKsex-LmZc7lC58cDrKGpt685pZ2gChmxKmd4Vg?key=ZG5XRVlrR2NsOF9QMzdTSUhacDdLeVFDcjlXbEJ3

Paskutinis atnaujinimas 2020 19 gruodžio – Nemenčinės Gedimino gimnazija